VACATURE

BEDRIJFSARTS

 

Functieomschrijving
Als bedrijfsarts bij Medicum Consult ben je werkzaam in de bedrijfsgeneeskunde in de breedste zin. Advisering bij verzuimbegeleiding is je primaire verantwoordelijkheid. Je schakelt daarbij zowel met de opdrachtgever als met haar medewerkers en zowel met de huisarts als met medisch specialisten. Bilateraal overleg, het arbeidsomstandighedenspreekuur en het geven van voorlichting en presentaties maken deel uit van je dagelijks werk.

Als bedrijfsarts bij Medicum Consult werk je zelfstandig op locaties van onze klanten. Daarnaast is er op regelmatige basis ruimte voor het uitwisselen van kennis en ervaring met je collega bedrijfsartsen en in je netwerk.

Profiel

  •  Je bent geregistreerd (bedrijfs)arts of je bent bereid om daartoe een opleiding te volgen
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken op locatie bij de klant
  • Je vindt het prettig om je eigen tijd in te delen
  • Je staat open voor overleg met collega bedrijfsartsen

Aanbod
Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Afwisselende werkomgeving. Regie over je klanten, werkwijze en agenda in een collegiale en professionele sfeer. Ook een opleiding tot bedrijfsarts behoort tot de mogelijkheden.

Over Medicum Consult
Medicum Consult is een maatschap van 14 bedrijfsartsen en is actief in het zuiden van het land. Medicum Consult is een platte organisatie zonder accountmanagers. Iedere bedrijfsarts heeft de vrijheid om zelfstandig zijn of haar praktijk in te richten, maar met de professionele back-up van collega’s in de maatschap.

Meer weten of solliciteren?
Neem voor meer informatie contact op met:

Luc Heerkens
T: 06 52 02 53 57
E: lheerkens@medicumconsult.nl