Equilar

Bedrijfsarts bij Medicum Consult

Samenwerken met deskundige en verbonden collega's

We verwelkomen graag enthousiaste bedrijfsartsen in ons team. Als bedrijfsarts bij Medicum Consult heb je een veelzijdige baan en veel zelfregie. Je bent werkzaam in de bedrijfsgeneeskunde in de breedste zin. 

Medicum Consult als werkgever

Medicum Consult staat voor hoogwaardige bedrijfsgezondheidzorg met een vaste bedrijfsarts voor iedere klant. We zijn stuk voor stuk kundige professionals die zelfstandig werken. Zelfstandig maar toch samen. Een hechte club, een netwerkorganisatie van kundige professionals. Wij zijn regelmatig op zoek naar een enthousiaste bedrijfsartsen die ons team – parttime of fulltime – willen komen versterken. Als bedrijfsarts bij Medicum Consult heb je een veelzijdige baan en veel zelfregie. Je bent werkzaam in de bedrijfsgeneeskunde in de breedste zin. Gedreven door vakmanschap begeleid je de klant bij het duurzaam inzetbaar krijgen en houden van de werknemers. Daarnaast is er op regelmatige basis ruimte voor het uitwisselen van kennis en ervaring met je collega bedrijfsartsen en in je netwerk.

 

Bij de klant

De klant echt kennen. Dat geldt niet alleen de werkgever maar ook voor de werknemer. Weten wat er speelt in een organisatie. Voor ons betekent dat daadwerkelijk aanwezig zijn binnen het bedrijf. Goed kunnen zien en horen, maar ook zelf zichtbaar zijn. Vanuit die visie kiezen we er als bedrijfsartsen voor om bij onze klanten op locatie te zijn. Het is vanuit onze kernwaarde 'verbondenheid' een heel logische keuze. We willen in contact staan met de mensen die we helpen en adviseren. Dat doen we het beste in hun eigen vertrouwde werkomgeving. Door hen te bezoeken verlagen we ook de drempel naar onze hulp en expertise. 

 

Wat bieden wij?

Naast een uitstekend salaris, reiskostenvergoeding en flexibele werkuren, onderscheiden we ons vooral door ons hechte team waarin je kunt bouwen op je deskundige collega's. Daarnaast besteden we veel aandacht aan jouw werkgeluk door uitjes en nascholingsmogelijkheden. We hebben een interessant klantenbestand met grote gerenommeerde namen. 

 

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Wij leren je graag kennen, hopelijk jij ons ook! Stuur een bericht naar Cees Schaap, medisch directeur en bedrijfsarts: cschaap@medicumconsult.nl of bel hem op 06 – 46 19 28 02. Hij beantwoordt graag jouw vragen. 

Wil je meer informatie over een dienstverband bij Medicum Consult?

Stuur ons een bericht en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op. Wilt u ons liever meteen spreken? Bekijk dan onze contactpagina.