Equilar

Bedrijfsartsen en praktijkondersteuners bedrijfsarts

Onze professionals bij u op locatie

De klant echt kennen. Dat geldt niet alleen voor de werkgeverssituatie maar ook voor de werknemerssituatie. Weten wat er speelt in een organisatie. Voor ons betekent dat daadwerkelijk aanwezig zijn binnen het bedrijf. Daarom werken we uitsluitend op locatie van onze klant.

Bedrijfsartsen

De bedrijfsarts is de arts-ín-het-bedrijf. Wij willen echter meer zijn dan dat. Niet een buitenstaander, maar actief, betrokken, herkenbaar en vooral direct toegankelijk, voor alle betrokkene in het bedrijf. Afhankelijk van de grootte van de organisatie en afgestemd op uw wensen, is een bedrijfsarts van Medicum Consult periodiek één of meerdere dagdelen aanwezig op locatie, bij voorkeur samen met de praktijkondersteuner bedrijfsarts als een vast klantteam. Zo heeft bedrijfsarts meer ruimte in zijn agenda om naast individuele spreekuren ook te adviseren in organisatiebrede vraagstukken. 

 

Praktijkondersteuner bedrijfsarts

De praktijkondersteuner bedrijfsarts (POB'er) werkt in taakdelegatie van de bedrijfsarts. De POB'er voert zelfstandig spreekuren uit in opdracht van, en in samenwerking, met de bedrijfsarts. Net zoals de bedrijfsarts, voorziet de POB'er werknemer en werkgever na het spreekuur van een terugkoppeling met inhoudelijk advies. De POB'er en bedrijfsarts hebben een intensieve samenwerking met structureel overleg waardoor deze samenwerking op individueel- en organisatieniveau meerwaarde oplevert. In de praktijk vertaalt zich dit in snelle doorlooptijden, bredere kijk op gedrag en inzetbaarheid en korte lijnen voor u als werkgever. 

Bekijk ook:

Wilt u meer weten over onze bedrijfsartsen en praktijkondersteuners?

Stuur ons een bericht en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op. Wilt u ons liever meteen spreken? Bekijk dan onze contactpagina.